Home
Zoeken
Inschrijven
Scholen
School Sites
Forum
Suggesties

Gebruik een Belgische Teller!

Wat zegt de Pers?

 

Gefeliciteerd!

Je website werd opgemerkt en besproken in Clickx Magazine 91 (April 2005), in de rubriek "Webkompas � Top 5", waarin we telkens nieuwe of opvallende sites aan onze lezers voorstellen.


Wie weleens de klasgenootjes uit zijn schooltijd wil terugzien, moet volgens M. Vanderstappen uit Antwerpen zeker eens surfen naar https://www.school-friends.be. Hoe meer mensen hun naam en gegevens hier achterlaten, hoe groter de kans dat de volgende re�nies een succes worden!


 

https://www.tijd.be

9. Op zoek naar oude schoolkameraden

Heb je je ook al wel eens afgevraagd wat er van je oude klasgenoten is geworden? Op schoolfriends.be kan je een poging ondernemen om hen terug te vinden. Voorwaarde is wel dat je je eigen naam, je school en het schooljaar waarin je afstudeerde, invult op de site. Omdat er nog maar een vijftigtal personen heeft ingeschreven, is de kans op succes wel bijzonder klein. Een site dus die, wil hij zijn doel bereiken, duidelijk nog moet groeien.
Taal: Nederlands

https://www.schoolfriends.be


Wie hunkert naar nostalgie en in dat kader zijn of haar oude schoolkameraden weer eens wil ontmoeten, kan zich wenden tot deze webhalte. Hier kan je je vrienden van weleer terugvinden en contact met hen opnemen. En andersom natuurlijk. Als je er niet voor schroomt om 'gevonden' te worden, schrijf je je in met opgave van het jaar dat je het middelbaar be�ndigde. Zodra een voormalige klasgenoot zich ook inschrijft, krijg je automatisch een e-mail en kan je deze persoon contacteren. Tenzij het juist degene is aan wie je destijds een bloedhekel had...

Doe Mee!

Hoe meer er inschrijven
Hoe meer mekaar terugvinden

Gegevens
Personen: 8593
Scholen: 1317
Zoeken
  � school-friends.be